Rubint Réka

Erről az is tanúskodik hogy Réka és Norbi előszeretettel vacsoráznak alkalom adtán a sztárséf éttermében. Rubint Réka rajong a csipkés ruhákért és a fekete színért.


Pin On Fitness

Rubint Réka a lehető legközelebbről szerzi be a motivációt.

. Rubint Réka és Schobert Norbi házassága tavaly elképesztő próbatételnek lett kitéve épp ezért minden együtt töltött percet sokszorosan megbecsülnek Réka pedig gyakran posztol arról hogy mennyire hálás ezértMost éppen esküvői fotókkal nosztalgiázott ITT TUDOD MEGNÉZNI és egy rövid de annál meghatóbb felkonfot is írt az elmúlt 20 évükről. Réka több fotót is. Az évek során Rubint Rékát és Schobert Norbit már rengeteg támadás és bántás érte.

Nem is tudna nélküle élni szerinte belehalna a lelke ha a felesége előbb menne el mint. A csapata motivált volt de hát egy ilyen csodás. A magassarkú lakcipőtől kezdve egészen a melltartójáig szinte minden sötét színben tündökölt.

Legutóbbi beszólását Réka pont ezért kaphatta. Azért ez nem csak a hátradőlve napozgatásról szólt főleg Rubint Rékának aki itt tartotta az alakreform-tábort. Ezek közül voltak amik jogosan történtek de nagy átlaguk csak szimpla piszkálódás.

Rubint Réka és Schobert Norbi szó szerint elválaszthatatlanok ami kapcsán hoztak egy fontos döntést és ezt közölték is a gyerekeikkel. Rubint Réka és a népszerű séf Rácz Jenő igazán jó viszonyt ápolnak egymással. A fitneszlady szentendrei otthonában az emeleti lépcsőn állva mutatta meg egyik kedvenc ruhakölteményét.

Egy népszerű autómárka nagyköveteként kapták ezt a lehetőséget. Most azonban a két celeb együtt utazott el a Svédországban található Sorselebe. A Schobert családnak tavaly és most is sikerült elmenekülnie a januári hideg elől mivel az év elejét a Seychelle-szigeteken töltötték.

Rubint Réka nagy sikert aratott legutóbbi fotójával az Instagram-oldalán. Korábban Norbi is volt Palik László vendége és nehezen tudta szavakban kifejezni azt hogy mennyire hálás és boldog azért hogy Réka a párja.


Pin On Fitness


Pin On Divat


Rubint Reka In 2021 Mirror Selfie Selfie


Rubint Reka Style Fashion My Style


Pin On Divat


Pin On Divat


Rubint Reka Fashion Hair Athletic Jacket


Rubint Reka Fashion Style Model


Pin On Peldakepem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel